Fejlesztés HK nélkül

Nem lehetetlen feladat HK nélkül fejleszteni!

Annyi hátránya van a dolognak hogy maximum +10-11 es cuccokat tudsz előállítani, és van 10-15% esély arra hogy elveszited a felszerelésed.

Amennyiben igy húzod a ruháidat, fegyvereidet, előtte semmiképpen ne finomítsd őket! Kár lenne olyat eltörni. A finomításra utólag is van lehetőség, és azzal már semmit nem kokáztatsz, finomítással soha nem veszítheted el a cuccod.

Szükséges dolgok:

  • 1-3-ig fejlesztő tekercs:  Beszerzhető titkos iraton a Gomba Őr megölésével. Vehetsz is más játékostól, mert a gombától szerzett tekercs el/átadható.
  • Visszavetési tekercs: Gyárthatsz magadnak a gyártó specialistánál. Hozzávalókat ott megnézheted. A hozzávalókat a “Meghivó a 2. csatába”, “Arahor bástya üznete (Gyenge)” “Arahor bástya üznete (Erős)” papirokkal hozzáférhető helyen lehet beszerezni.

Fejlesztés menete:

Először húzd a cuccot +2-re sima 10 ezüstös tekerccsel, ha kockáztatni akarsz, vagy mersz, mehetsz +4-ig is, annyi hogy akkor a +3-ról +4-re 30% hogy eltöröd. Ha több cuccod van tartalékban uppolni, akkor nyugodtan kockáztass, ezzel is 1-3 tekercset spórolsz. Ha tutira mész megállsz +2 nél, és onnan 1-3 tekivel tolod tovább. Következő JÓ szám a +4, ha +2-ről a tekercs +5-re emeli a szintjét, mindenképpen huzd vissza +4-re! Akkor ujra 1-3 teki. Köv. jó szám a +6, és a +8, ha nem ezeken áll épp a cuccod, akkor mindig húzd vissza jó számra!

Tehát a jó számok: +2, +4, +6, +8 +8-ról az 1-3 tekercs szerencsés esetben +11re viszi egyből, ha nem akkor a +10-el is ki kell egyezni. Ha meg peches módon +9 re emeli csak (33% mindössze erre az esély), akkor vissza kell vinni +8ra és újra próbálkozni.

Ezzel a módszerrel 80-85% esélyed van egy +10-11es felszerelésre, anélkül hogy HK-t használtál volna.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük