Fajok és kasztok

 

Fajok:

Ember 

Mozgékony és ambíciózus. Az emberek, akik régen Parholn klánként voltak ismertek, az utolsó menekültek voltak, akik elérték Iberia-t a nagy letelepedés idején. A rövid élettartamuk ellenére, más fajokkal szemben, mohón vágynak a sikerre, és kiválóra fejlesztik eszközhasználatukat. A képzeletükkel és technikai fejlődésükkel gyorsan nőtt a népességük Iberia-ban, és megcáfolták a róluk elterjedt pletykát, miszerint gyengék.

Amellett hogy rendkívül alkalmazkodóak, ellenállóak a mágiával szemben, valamint intelligensek és erősek.

Macskaféle

Erős és ellenálló. A macskafélék Nevad-ból jöttek Iberia-ba és nem sokkal később jó barátságba kerültek a tündérekkel. Mindkét faj megosztja egymás tudását és együtt élnek békességben. A macskafélék nagyon közel állnak a természethez, ezért védelmezői az országnak és a szélnek. Folyamatosan fejlesztik a harcos képzettségeiket és a szellemi erejüket hogy meg tudják oldani a feladatokat.

A macskafélék nagyszerű közelharci karakterek. Kitartóak, erősek és jó az állóképességük.

Tündér

Bölcs és intelligens. A Tündérek a második csapat menekült volt, akik Iberia-ban letelepedtek. Az érkező emberek megbarátkoztak a Macskafélékkel, és ez a két csoport azóta is támogatja egymást. A Tündérek olyan faj, akiknek különösen erős szellemi erejük van, ezért ők voltak azok, akik a lelkeket Iberia-ba hozták, és itt is tartották őket. Szintén ők hozták a mágiát Iberia-ba.

Ez a faj olyan jól tud kommunikálni a lelkekkel ahogy egyik más faj sem, és rendkívüli mágikus erővel rendelkeznek. Ehhez csaknem végtelen bölcsesség és intelligencia párosul.

Kasztok:

Harcos

A Harcosok nagy fizikai erővel bírnak ennek köszönhetően a Test-test elleni küzdelmet részesítik előnyben. Tipikus közelharcosok. Változékonyak a csatákban. A támadások során komoly erőt képviselnek és az ellenfeleiket erős közelharci csapásokkal sujtják. A védekezésben sok sebzést képesek elviselni így aztán sokáig bírják a gyűrődést a csatákban.

Lánc- illetve lemez vérteket hordanak és sokféle fegyvert használnak, ebbe beletartozik az egy- és kétkezes kard, balta, számszeríj, íj és pajzs.

Éjjeljáró

Az Éjjeljáró veszélyes vadász, a sötétben lopakodik és meghúzódik az árnyékban. Az Éjjeljárók meghúzódnak és a láthatatlanság homályában leselkednek. Gyors és váratlan közelharci támadásokkal lepik meg áldozataikat.

Higgadtan és óvatosan közelítik meg a kiszemelt célpontot. Célzott, pontos és hatásos támadásaikkal súlytanak le ellenfeleikre. Szinte a semmiből tűnnek elő és egy pillanatra sem lehet őket látni. A támadásaik után pedig árnyékba bújnak meg.

Íjász

Az íjászok a távharc művészei, mesterei. Ismertek fürgeségükről, pontosságukról és ügyességükről. Az íjászok nem csak a távharcban érvényesülnek, közelharcban is megállják a helyüket, ügyesen hárítják el az ellenfelek támadásait, bár a távharc az igazi erősségük. Képesek mozgás közben is lőni. Mindig nyugodtak és a legnehezebb helyzetekben is képesek higgadtak maradni.

Könnyű páncélzatot és a nehéz bőr páncélzatot hordanak ezáltal gyorsan tudnak mozogni. Fegyverei: Íj, tőr, egy és kétkezes kard, számszeríj. Istenük Lapiris Istennő.

Mágus

A mágusok a szellemi képességeikkel a Mana megszelídítői és a Mentális erők mozgatói. Képesek parancsolni az elemeknek és segítségül hívni őket támadásaik során. A távharcot részesítik előnyben. Háborúban a frontvonal mögül mágikus varázslatokkal támadják az ellenséget.

Mágikus pálcákat, mágikus botokat és mágikus páncélokat használnak mágikus energiájuk növeléséhez.Távharcban jól boldogulnak, nem szeretik a test-test elleni küzdelmet. Istenük Pauldron a Vihar Istene.

Pap

A Papok a játékban a segítő illetve a védelmező szerepet töltik be. Nemes és méltóságteljes karakterek. Rendelkeznek azokkal az adottságokkal amelyeknek köszönhetően képesek életet adni és gyógyítani magukat vagy más játékosok karaktereit.

De a lelki energiájukat nem csak gyógyításra tudják használni. Halálos csapásokat is képesek mérni az ellenségükre. Ezért az élet és a halál angyalainak is nevezik őket.

Megidéző

A Megidézők vagy Evukátorok a Sötét erők urai. Fekete mágiát alkalmazva képesek a gonosz erőket felhasználni és kordában tartani. Egyedi képességeiknek köszönhetően, képesek más dimenziókba mutató kapuk, portálok létrehozására. Szörnyetegeket és Gonosz teremtményeket képesek irányítani szellemi erejüknél fogva, melyeket a kapukon át más dimenziókból irányítanak Iberia földjére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük