Céh szabályzat

1. A céh chat-en (és itt is) kulturált hozzászólásokat kérnénk. Tehát a folyamatos káromkodások, nagyon ízléstelen témák, és egymás inzultálása – ami már túlmegy a vita határain – figyelmeztetést, majd kizárást von maga után.

2.  Ha segítség kell valamelyik boss ellen, szólj a céh chat-en, és valaki fog segíteni (a segítségnyújtás kvázi kötelező). De legyél türelmes, mert senki nem tud azonnal rohanni. Van, hogy fél órát is várnod kell, mire befejezi a segítőd azt, amit éppen csinál.

3. Aki el akarja hagyni a céhet, az menjen nyugodtan, de másodjára már a közösség dönt, hogy vissza vesszük-e. Harmadik alkalommal már nem fogunk senkit sem felvenni újra. Egyszer tévedhet az ember, de kétszer már nem. S ebben az esetben nem a karaktert nézzük, hanem a mögötte álló játékost.

4.  A többi céh tagjaival sem balhézunk össze chat-en, mert nekünk (a vezérnek és alvezérnek) kell miatta elnézést kérni. (Tudod, mint vezetők,  bennünket minősít a céhtagok viselkedése – kérlek, ne hozz ilyen égő helyzetbe minket)

A bővítés jogát fenntartjuk, ha valami kimaradt…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük